20 iulie, 2009

Punct. Şi de la capăt

Prostia se plăteşte. Spune o vorbă din popor.
Pizza, ciocolata şi pastele cu patru feluri de brânză se plătesc. Aş adăuga eu.
Pentru că DA, cântarul a luat-o din nou razna. Spre dreapta.
Şi DA trebuie din nou să mănânc fructe, iaurt şi brânză slabă. Şi e la fel de greu. Mai greu chiar.
Deocamdată m-am gândit să nu încep brusc. Mai întâi am stabilizat kilogramele în plus, la o masă aniversară, în familie.
Acum e LUNEA ACEEA. Lunea din "de luni încep cura de slăbire". E drept că nu am găsit brânză slabă la magazin. E oribilă mozzarela din dietă. E fadă şi fără gust. Aşa că am diversificat puţin meniul. În loc de mozzarela am pus brânză de oaie. O fi rău????

5 comentarii:

Anonim spunea...

draga nico,
e mai simplu decat iti imaginezi si pana la nunta vei fi o zana:)
fa o cura de pepene rosu. la micul dejun, doua felii mari de pepene si atat. e suficient, portia de pepene e echivalenta cu o masa. apoi, cateva ore, pana la pranz, sa nu mannci nimic. la pranz, un gratar de pui sau peste, cu o salata, iar seara, iar pepene.
si daca poti, alearga! forteaza-ti putin corpul. e greu, la inceput, dar dupa ce organismul se va obusnui, o sa-ti placa! iar daca nu poti.... nu, nu se pune, trebuie sa poti!
simona gherghe

Nicoleta Țintea spunea...

Norocul meu ca sub rochia de mireasă pot ascunde niste periniţe :)))

Dar nu e vorba despre asta...Mai mult e disconfortul acela psihic ca viata e o cură de slăbire....

Oricum sper să nu explodez în haine până la nuntă :))))

Adela Stan spunea...

Sunt alaturi de tine. Am inceput si eu. Gandeste-te la Rochita ca nu trebuie sa mai sufere vreo modificare. Pentru tine e mai usor ca ai de dat 3-4 kg dar eu am vreo 15, deh daca 9 luni am bagat tot ce se putea!

fifi spunea...

Ce spune Simona e foarte bine desi ma intreb ea la cele 45 de kilograme pe care le are, de unde stie???:)))

Nicoleta Țintea spunea...

@Adeluta

Să suferim împreună...Nu mai merg în vizite ca să nu fiu ispitită...Că seara mor de foame...Aşa pe drumul spre casă simt că mă ia cu leşin...Vizitele şi ieşirile în oraş înseamnă tentaţii...Ştii tu de ce :)))

@Fifi

Simo spune că a testat dieta...Şi la ea funcţionează...Numai că eu nu cred că Simo a fost vreodată grasă. Poate a avut vreun kil în plus pe care oricum NOI nu l-am remarcat....Oricum eu o admir că se întreţine...