02 februarie, 2008

Ultima oră: Mi-am luat canapea!

Mi-am luat canapea...De fapt am dat comandă. Vine peste o lună. O noapte dormită pe jos, pe o saltea folosită la mare m-a convins mai rapid decât mă aşteaptam. După luni de căutări, astăzi m-am decis în câteva minute. Nu am mai stat pe gânduri, nu am mai analizat
design-ul, culoarea, husa etc. Dă-o naibii, e doar o canapea!
Îmi programasem să ajung la Elvila, am aflat că aveau şi canapeaua şi materialul asupra cărora m-am decis acum câteva săptămâni. Dar am ajuns prin Pantelimon şi am comandat la Eurocanapele. Da, ştiu tot eu am zis că ei au materiale înflorate, dar atunci nu am văzut toate mostrele de material. E adevărat şi azi mi-a fost tăiat elanul de vreo câteva ori de vânzătoare. Pentru că, materialele care îmi plăceau nu le aveau, fireşte pe stoc.
Dar m-am încăpăţânat şi nu m-am ridicat, de pe canapeaua din magazin până când nu m-am decis. Recunosc i-am spus vânzătoarei de vreo două ori că vreau canapeaua cu tăietură şi tot de vreo două ori, fără, dar nu puteam să îmi dezmint firea nehotărâtă :)
În fine. Am ales o canapea deschisă la culoare (da, ştiu tata mă va certa, că iar nu am ştiut să mă orientez, pentru că nu-i aşa, dacă e alb se murdăreşte repede) şi două periniţe ciclam care se asortează, ura, cu peretele. Mie mi-a plăcut culoarea aceea deschisă, aş fi făcut canapeaua albă ca spuma laptelui, dar pentru că nu sunt probabil suficienţi clienţi cu preferinţe la fel de imaculate, materialul respectiv NU SE LUCREAZĂ. (De ce oare, nu înţeleg!). În fine, am ales un alb unt şi mi-am spus că dacă se murdăreşte îi voi schimba tapiseria.
(M-am gândit bine, nu ştiu?).
Canapeaua trebuie să fie gata până la sfârşitul lunii când aştept musafiri şi de abia aştept să o văd în sufragerie....
Am cumpărat pe nerăsuflate şi un covoraş, alb miţos, mi-a plăcut la nebunie. Când am ajuns acasă am constatat că e cam mic pentru sufrageria mea spaţioasă, dar nu-i bai, ce nu pot să fiu o fiţoasă şi
să-mi iau mai multe covoare pe care să le schimb în funcţie de starea mea de spirit?
Oricum pentru mine e un eveniment că am ales în sfârşit o canapea, care nu e extravagantă cum mi-am dorit, ci mai degrabă clasică. Da, ce clasic nu e ok? Cine şi-a amenajat de curând casa mă va înţelege cu siguranţă.

8 comentarii:

Unknown spunea...

Sa o stapanesti sanatoasa. Un somn dulce pe noua canapea!

Nicoleta Țintea spunea...

Multumesc.

Aştept să o primesc, sper să respecte data de pe contract. Oricum de abia aştept să-mi amenajez sufrageria...

PECHETTA spunea...

daca nu se respecta data din contract, am eu o pila la opc! apeleaza cu incredere! :))

Nicoleta Țintea spunea...

@pechetta
Sper să nu fie nevoie. Dar e bine că ştiu că avem cunoştinţe la OPC:)

Laura spunea...

Si eu tot canapea alba imi doresc, asa ca te invidiez, asa, un pic... Sa o folosesti sanatoasa si sa iti ajunga cat mai repede, sa te bucuri de ea :)

Nicoleta Țintea spunea...

@laura

Sper să nu se distrugă prea repede. Voi încerca s-o protejez cât de cât.

Laura spunea...

Te-ai gandit la o husa de culoarea si materialul pe care ti le doresti, o husa misto, care sa o poti si spala si sa arate traznet? Ok, daca ma vei asculta, te-am pus pe drumuri :) Adevarul e ca si eu imi bat capul ca daca imi iau canapea alba, daca imi va placea sa pun o husa peste ea si cat va trebui sa caut dupa husa perfecta :) Sunt o perfectionista cand vine vorba de canapele :)

Laura spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.