26 martie, 2008

În grabă

Zilele se rostogolesc, una după alta. Oamenii trec pe lângă mine. Alert. Poate uneori aş vrea să le spun, bună, cum te simţi, ce mai faci.
Mă mulţumesc însă să arunc o privire cu coada ochiului şi să dau disperată din mâini - bună, mă grăbesc, vorbim, vorbim, promit.
Poate am nevoie doar de o scurtă pauză. Sau poate de un lung concediu. Nu ştiu.

7 comentarii:

Florin O. spunea...

Concediu neaparat. :) Chianti, Italia, mancare incredibila, vin rosu de la mama lui. Florenta, Lucca, Pisa, Siena si toate satele dintre ele.

Nicoleta Țintea spunea...

Pai in Italia vreau sa merg in concediu. Ai ghicit!!!!

Florin O. spunea...

Poti sa imi zici clarvazatoru. :) Dar Italia e cam vag. Nu peste tot e misto. Cinque terre iar e de vazut. Mie Chianti mi-a placut ca pe langa satele care arata demential au si o mancare si un vin minunate. Branza de capra marinata in tot felul de uleiuri, masline cu diferite ierburi. Pfaa, mi-am adus aminte si mi s-a facut foame. :)

Nicoleta Țintea spunea...

Eu voi merge langa Verona, la niste prieteni. Si de acolo ne mai plimbam,dupa posibilitati.

Oricum de abia astept....

mitica spunea...

Uite asa ramanem din viata doar cu alergatul!...

Florin O. spunea...

In Verona vis-a-vis de mormantul Julietei este o biserica romaneasca. Scrie in romana pe ea asa ca o s-o vezi din strada.

Anonim spunea...

imi place ce si cum scrii , parca ma vad pe mine privind afara din capul meu ...mi-ar placea sa conversam pe marginea ideilor pierdute printre siruri de cuvinte...nespuse....alina