23 februarie, 2012

"Noi... numai noi, numai noi doi..."

Îmi doream de ceva vreme o ședință foto pentru că îmi plac amintirile... O fotografie durează toată viața. De câte ori mă uit la fotografii încerc să-mi amintesc cum eram, ce am simțit în acel moment surprins. Timpul zboară... nu-l poți prinde niciodată. Cred că de asta îmi plac așa mult, fotografiile. Pentru că ne lasă iluzia că am prins timpul, pentru o clipă, între degete.

În această fotografie, prietenul nostru, Adi Popa (Fotokolor) a reușit să ne surprindă așa cum doar el știe. Și asta îmi place cel mai mult! Că suntem noi...

5 comentarii:

Bogdana spunea...

Tare frumosi sunteti! Si e plina de iubire fotografia asta!

Nicoleta Țintea spunea...

Mulțumim, Bogdana!

Vlad Placinta spunea...

sarut mana,
vin cu rugamintea la d-voastra sa scriti un articol si despre Razvan Nedelca poate Bunul Dumnezeu randuieste sa stranga banuti necesari si sa se faca bine
Detalii gasiti aici http://nedelcarazvan.wordpress.com/
Va multumesc din toata inima!

Ady spunea...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.
dumitru_gabriela31@yahoo.com

Danca Danela spunea...

Frumoasa fotografie e putin spus, este o fotografie de film , fotograful e inspirat si starea voastra e o bucurie pentru acest Popa:).Cred ca recunoaste fara sa fie somat! Frumos! Fiti binecuvantati!