04 decembrie, 2012

De Sfântul Nicolae, pentru copiii bolnavi de cancer (II)

Pregătirile pentru serbare au intrat în linie dreaptă. Pe scurt, informațiile legate de serbare sunt următoarele.

Toți cei care doresc să vină la spital sunt așteptați sâmbătă, 8 decembrie la ora 12.45 în fața Institutului Clinic Fundeni, din Soseaua Fundeni, nr 258 (pentru cei care nu cunosc zona: de la intersecția cu avionul din Colentina faceți dreapta pe Soseaua Fundeni, prima intrare de la spital, pe stânga).

Ne întâlnim în curtea spitalului, în fața clădirii. Am programat întâlnirea cu două ore înainte de eveniment pentru a avea timp să ducem pachetele, să pregătim locul pentru serbare, să punem prăjiturile pe farfurii etc.

Serbarea va avea loc la ora 15.00, în amfiteatrul de la etajul 9 al spitalului. Se urcă cu liftul până la etajul 7 iar de acolo se merge pe scări. Rugămintea mea mare ar fi să evitați să veniți la spital dacă sunteți răciți.

Numărul de invitați stabilit cu personalul medical este 30.

Dacă depășim acest număr de invitați s-ar putea să fie nevoie să intrăm în spital, împărţiţi în două grupuri etc. Sper să nu fie nimănui cu supărare.

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și de abia aștept să vă cunosc, la serbare. Aici puteti să vedeți și o hartă cu locația. http://icfundeni.ro/contact/

Niciun comentariu: