09 aprilie, 2008

Prea bine dispusă

De trei zile, de patru chiar, dacă stau să mă gândesc mai bine sunt bine dispusă. Prea bine dispusă aş putea spune. Nu ştiu dacă am un motiv anume dar mi se pare că sunt aşa mai calmă, mai veselă, mai...
M-a întrebat cineva care e motivul...Nu ştiu. Poate pentru că am dormit duminică până la ora 17.00 după amiază, cu o pauză scurtă alocată mesei de prânz. Sau poate pentru că am lenevit sâmbătă şi am stat la taclale cu o prietenă cinci ore....
Sau poate pentru că a venit primăvara. Din nou. Azi am venit cu mijloacele de transport în comun. Îmbrăcată subţire. Îmi venea să zbor. Să alerg. M-am şi plimbat puţin cu ocazia asta. Mi-a plăcut mult. Şi nu m-a deranjat nimic. Nu am reacţionat nici în momentul în care o doamnă drăguţă m-a călcat pe pantof şi nici când am aflat, în 335 cum decurge viaţa unei tinere doamne care a vorbit tot drumul la telefon, aşa de "suav" încât conversaţia a fost ascultată de tot autobuzul. Aşa am aflat că merge la Carrefour să cumpere Pampers, că îşi va lua şi un capuccino, pentru că nu bea cafea, că nu suportă nu ştiu ce motor Diesel şi aşa mai departe.
Dar eu nu m-am supărat. Pentru că, am spus sunt bine dispusă.
Recunosc mi-e teamă să fiu prea bine dispusă. Nu ştiu de ce, dar cred că există o lege a compensaţiei şi dacă îţi începi ziua prea bine dispus, cu siguranţă se va întâmpla ceva, nu neapărat rău, dar care te va băga instantaneu în "priză". Principiul ăsta a funcţionat luni. Marţi şi miercuri, nu. Din fericire.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Nicoleta,
Ma bucur foarte tare ca esti bine si ca ai ramas acelasi om minunat pe care-l stiam. Sunt in Bucuresti de ceva vreme si esti singura fiinta familiara si draga mie de aici.Nu stiu daca-ti mai amintesti de mine si nici nu prea conteaza asta, vreau sa-ti transmit numai bine si felicitari pentru tot ce-ai realizat. ( Gabi O. din orasul tau natal)

Nicoleta Țintea spunea...

Multumesc. Nu stiu cine esti. Gabi O, nu e suficient ca sa imi dau seama de unde ne cunoastem.

Probabil daca imi dai mai multe date imi voi aminti. Eu asa cred.

Sper sa te obisnuiesti repede cu nebunia din Bucuresti.

Unknown spunea...

Tine-o tot asa. Nu e nici un dezavantaj in asta.. cum ai zis tu ca poate exagerezi prea mult cu asta.... e incorect! Mai bine asa, decat o persoana cu capul plecat, sau fara chef de vorba.(lasi o impresie negativa). Daca, continui tot asa.. o sa arati ca esti o persoana de treaba, prietenoasa, sociabila. Asta te va ajuta mult in viata, crede-ma!