17 martie, 2011

Să ne rugăm pentru Cosmin

Cosmin Dănilă, foto: Asociația Bubulina

Cosmin are nevoie de multă rugăciune. De gândurile voastre bune, ale tuturor. Mâine dimineață, Cosmin intră în operație. Nu va fi deloc ușor pentru medici. Tumoarea atinge trei organe - stomacul, pancreasul și splina. Este greu de explicat în cuvinte starea de tensiune în care se află chiar în aceste clipe, părinții lui Cosmin.

Am vorbit în această seară cu Cosmin. Deși îl așteaptă o încercare așa de grea este la fel de curajos. Și optimist. Parcă mai puternic decât toți.

Părinții lui trec prin clipe grele. Îmi spunea mama lui Cosmin că nu știe dacă la noapte va închide un ochi. Operația ar putea dura în jur de șase ore.

Vă rog să spuneți mâine o rugăciune pentru Cosmin. Dacă puteți, țineți o zi de post pentru el. Aprindeți o lumânare la biserică, în drum spre serviciu. Pentru ca Dumnezeu să conducă în chip nevăzut mâinile medicilor, în operație iar Măicuța Domnului să-l țină pe Cosmin sub acoperământul ei. Îngerii să-l poarte pe aripile lor iar Cosmin să iasă cu bine din sala de operație.

Vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce ați făcut pentru el! Dumnezeu să vă răsplătească.

2 comentarii:

Iuliana spunea...

Doamne ajuta! Ne rugam din tot sufletul pentru Cosmin si parintii lui!

Nicoleta Țintea spunea...

Multumesc Iuliana! Doamne ajută să fie bine!