26 martie, 2011

Vești proaste

Cosmin Dănilă, foto: Asociația Bubulina

Îmi vine să plâng numai când mă gândesc la ultimele vești pe care le-am aflat despre starea de sănătate a lui Cosmin. Vești proaste. Așa cum știți, la ultima intervenție medicii i-au scos splina, o bucățică din stomac și o parte mică din pancreas.

Din păcate, după ce medicii au făcut o biopsie a tumorii au stabilit că există celule canceroase și în sistemul lui limfatic. Mai mult decât atât, acest copil are nevoie de două transplanturi și de încă o intervenție chirurgicală dar și de mai multe ședințe puternice de chimioterapie.

Of, Doamne! Asta înseamnă o luptă teribilă și o nevoie suplimentară de bani. Încă un transplant înseamnă cel puțin 45.000 de euro în plus, față de suma estimată inițial (77.800 euro), sumă care nici nu s-a strâns încă în totalitate. Părinții lui sunt dărâmați. Mama lui, doamna Dănilă a plâns ore în șir după ce a aflat vestea. Mă gândesc câte trebuie să îndure organismul lui Cosmin, atât de fragil, după atâta suferință.

Sper din tot sufletul ca acest copil să nu aibă nevoie de terapie intensivă. O zi de internare în acest regim costă câteva mii de euro.

Noroc că speranța pâlpâie încă. Speranța în Dumnezeu, în Măicuța Domnului, în sfinți, în îngeri și în voi.

Vă rog să dați mai departe acest mesaj. Să scrieți despre Cosmin pe bloguri, pe facebook sau oriunde credeți că-i poate fi de folos și să mediatizați conturile în care se pot face donații pentru el, dar și numărul de telefon Romtelecom deschis pentru el: 0900 900 080 - 10 EURO/apel.

Dacă doriți să-i încurajați pe părinți puteți să-i sunați:

Dănilă Vasile 0766.246.317
Dănilă Ana 00393802411106 (număr de Italia)

Mai multe informații găsiți pe pagina de internet a lui Cosmin:


Vă mulțumesc tuturor!

2 comentarii:

Iuliana spunea...

Oh, Doamne! Ce veste trista!

Fie ca rugaciunile tuturor sa fie auzite de bunul Dumnezeu si de Maica Domnului, pentru a-l vedea din nou sanatos pe Cosmin!

Nicoleta Țintea spunea...

@Iuliana

Toți ne rugăm pentru el. Și sperăm că va reuși să depășească pas cu pas fiecare bătălie!