06 aprilie, 2011

Cumpăraţi felicitări făcute de copiii din Glodeanu


Copil din Glodeanu, foto: Ciprian Sterian, "Observatorul buzoian"

Câţiva dintre copiii din Glodeanu vin la Bucureşti sâmbătă. Au muncit serios zilele acestea ajutaţi de doamnele învăţătoare. Au făcut felicitări şi coşuleţe în care se pot pune ouă frumos încondeiate. Dacă doriţi să-i cunoaşteţi, pe ei, pe dascălii care îi veghează dar şi pe părintele paroh, Marian Tudor care face tot posibilul pentru a găsi soluţii pentru aceste suflete, ca să le scape de sărăcie sunteţi aşteptaţi cu drag la Târgul Naţional al Produselor Ecologice care va avea loc sâmbătă şi duminică (9-10 aprilie) în parcul din curtea Facultăţii de Agronomie (lângă mănăstirea Caşin).

Dacă veniţi până acolo puteţi să le aduceţi o jucărie, o ciocolată sau o hăinuţă, de fapt ce doriţi şi să dăruiţi. Puteţi să le cumpăraţi creaţiile, făcute cu mâinile lor micuţe şi să le oferiţi celor dragi de sărbători. În acest fel faceţi două bucurii, pe de o parte copiilor, pe de altă parte celor pe care îi iubiţi. Copiii din Glodeanu au nevoie de aceşti bănuţi. Pentru rechizite, pentru mâncare şi pentru a acoperi multe alte lipsuri cu care se confruntă în fiecare zi. Iată câteva dintre felicitările făcute de copii, pe care le veţi găsi la târg:


Aici găsiţi comunicatul de presă: Invitaţie la Târgul Naţional al Produselor Ecologice, Traditionale şi Naturale, (produse in ferme si gospodarii taranesti) din Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, de sâmbătă 9 aprilie şi duminică 10 aprilie.


"Pentru că luna aprilie este o lună în care trebuie să fim buni şi darnici vă invităm să aduceţi o jucărie sau un lucru de care nu mai aveţi nevoie la Târgul Naţional al Produselor Ecologice şi Tradiţionale. Pe 9 şi 10 aprilie puteţi să cumpăraţi felicitări, coşuri şi alte obiecte realizate de copiii Şcolii din Glodeanu, la un stand care va fi special amenajat în cadrul târgului din Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice. La târg veţi găsi şi foarte multe bunătăţi care vor fi oferite spre vânzare de gospodarii din judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Buzău, Călăraşi, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman şi Vâlcea. Facem o invitaţie de suflet, deoarece începând cu 9 aprilie lansăm proiectul "Gândeşte-te la ea sau el". Astfel, o să aflăm povestea unor copiii ce au nevoie de sprijin, nu numai în această perioadă. Avem ocazia de a ne deschide sufletul în faţa aproapelui nostru, pentru a da o şansă fiecăruia. Sunt 32 de suflete din comuna Glodeanu, jud. Buzău, 21 din satul Cârligu Mare, 11 din satele vecine ce s-au născut săraci, dar doresc să arate că îşi doresc şi merită o viaţă mai bună. Se spune că dacă reuşeşti ca într-o viaţă să salvezi măcar un suflet nu ai trăit degeaba. Aşa că vă invităm să le daţi o şansă, să-i răsplătiţi pentru realizările lor, felicitări si alte creaţii făcute cu mâinile lor dibace. Le puteţi alina astfel din lipsuri. Sperăm ca efortul acestor copii ce au în suflet atâta suferinţă să-şi găsească ecou atât printre cumpărătorii de la târg, cât şi printre producători. Dacă vreţi să aflaţi povestea acestor copii vă invităm să accesaţi http://copiiidinglodeanu.blogspot.com/", a precizat Daniela Popa, manager Media Link Business. "


Vă aşteptăm cu drag! P.S. Copiii vor fi prezenţi la târg doar sâmbătă. Târgul este deschis între orele 9.00-18.00.

Un comentariu:

Anonim spunea...

dragutz