27 februarie, 2014

Gânduri de pe o planetă cu maci

foto: www.lolafactory.wordpress.com
"Pe planeta albastra, unde ea tocmai se nascuse a ramas o mama plangand, intrebandu-se de ce i-a fost luat darul. Pentru ca Viata e doar dragoste, dragoste pura, vazand-o cum s-a intristat ii spune ca fiecare intamplare are un rost. Ca darul i-a fost dat si nu luat. Altfel cum ar primi acum atatia maci trimisi de un etern copil fericit?" - Lola, Planeta cu maci

Nu mai încape îndoială că Sofia trăiește acum într-o minunată planetă cu maci. Când spui Rai, spui în același timp lumină și bucurie. Un gând bun a plecat zilele acestea din America, a prins viață și suflet în Portugalia și a ajuns cu bine la București. Prietena mea, Ana-Maria Cocea, care locuiește acum la mii de kilometri depărtare, tocmai în America mi-a trimis un dar minunat, via Portugalia (Lola Bee Lou). Un șirag de mărgele, pictate cu suflet și în același timp, o poveste despre planeta cu maci a Sofiei. Când aveți timp, merită s-o citiți.
Pe mine m-a făcut să plâng pentru că mi s-a părut incredibil cât de bine a reușit să scrie Lola, despre noi, despre mine și despre Sofia, deși nu ne cunoaște. Simt că unele mesaje vin de dincolo de noi, chiar de pe planeta despre care scriam mai devreme. De aceea cred că Sofia are rolul ei, în această poveste. Un rol palpabil și real. Sofia îmi trimite de peste tot îmbrățișări și maci. Îmbrățișări de copil iubitor care cunoaște inima mamei sale. Care simte când mama ei plânge sau își ridică ochii spre Cer. 

Mulțumesc, Ana-Maria Cocea și Lola Bee Lou. 
foto: www.lolafactory.wordpress.com

Niciun comentariu: