17 iunie, 2008

Ce mă afectează

Să îmi schimb locuinţa.
Să îmi schimb locul de muncă.
Să mi se mărească, nejustificat numărul orele de muncă.
Să plece...reperele. Oamenii în care eu cred şi la care mă raportez. Cei care contează.
Să ...

Lista e lungă.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Draga mea colega, cred ca toti suntem afectati de schimbare, mai mult sau mai putin, dar trebuie depasit orice moment de acest gen. Tu esti genul de fiinta foarte sensibila la tot ce misca in jurul tau si asta nu e prea bine. In ziua de azi trebuie sa ai doza de nesimtire cu cei care "sar calul " cu tine si sa nu-ti pese prea mult de barfe. Incerci sa faci ca totul sa iasa foarte bine, dar cei care nu ies cu tine pe teren ca sa-ti vada cu adevarat efortul, nu stiu daca o sa te aprecieze la justa-ti valoare si efortul depus.

Nicoleta Țintea spunea...

Stiu Ovidiu, ai dreptate. Uneori sunt mult prea sensibila.

Nu am sa uit niciodata senzatia care mi-a provocat-o cel care m-a scuipat in fata, nu la propriu, ci prin cuvinte. Nu am sa uit niciodata sentimentul de umilinta pe care mi l-a provocat cineva. Ma port normal. Dar de uitat, nu uit niciodata.

Adela Stan spunea...

banuiesc ca te referi printre altele si la plecarea lui adelin petrisor? am citit azi in ziar.....surprinzatoare miscare....aparentele inseala nu?

Nicoleta Țintea spunea...

Pentru mine Adelin este un reper. E unul dintre putinii oameni care m-au sustinut neconditionat. M-a ajutat foarte mult intotdeauna. Si nu numai pe mine. Pe multi altii. E un om vertical si un bun profesionist.

Anonim spunea...

Ca Adelin nu o sa mai vedm noi in curand prin Antena 1.
Ai perfecta dreptate in privintaa lui,ajuta neconditiont oamenii.