23 iunie, 2013

DONAȚI 2 EURO PRIN SMS LA 848 PENTRU DANIEL PÎRVU

DONAȚI 2 EURO PENTRU DANIEL. ATÂT VĂ COSTĂ UN SMS LA 848. NUMĂRUL I-A FOST ALOCAT ACESTUI BEBELUȘ ÎN SĂPTĂMÂNA 22-28 IUNIE, CU SPRIJINUL FUNDAȚIEI MEREU APROAPE

Daniel are 11 luni. Cântărește puțin peste 6 kilograme. Suferă de Sindromul DiGeorge. Orice mică infecție îi poate fi vitală. Are nevoie ca de aer de un transplant de timus. Fără el șansele sale de viață nu depășesc doi ani de zile. A trecut deja prin spitalizări prelungite și septicemie. Daniel a luptat ca să trăiască. Intervenția de care are nevoie se realizează numai la o clinică din Londra iar costurile sunt uriașe, peste 300.000 de lire. Până să ajungă acolo pe Daniel îl asteaptă o operație la stomac, la Viena. 

În acest moment nu mănâncă, nu poate fi alimentat. Este ținut numai pe perfuzii. Nicio clinică din România, nici măcar privată nu s-a încumetat să facă această operație la stomac din cauza riscurilor.

Fundația Mereu Aproape i-a pus la dispoziție un număr scurt. 848. Se poate dona printr-un simplu sms care costă 2 euro. Donațiile se pot face în perioada 22-28 iunie. 

Este mai simplu decât un transfer bancar pentru că toți avem un telefon la dispoziție. Vă rog să nu rămâneți indiferenți. Îi cunosc pe părinții lui Daniel. Sunt oameni extraordinari, cu frică de Dumnezeu. Sunt tineri iar Daniel este primul lor copil. Dacă puteți dați mai departe povestea lui Daniel.  

Mai multe despre suferința acestui bebeluș puteți să citiți aici: www.danielpirvu.ro
Multumesc. 

 

Niciun comentariu: