29 iulie, 2013

Să-i dăm o mână de ajutor părintelui Marian Tudor din Glodeanu


Dragilor... vă este poftă de miere? De mierea aceea naturală, de pe vremea bunicii? Vă invit să intrați pe blog sau pe facebook, pe pagina "Miere de Glodeanu"
(https://www.facebook.com/pages/Miere-de-Glodeanu/279244915548726?fref=ts), să dați like, share şi dacă vă este poftă să comandaţi miere. Garantez că este sută la sută naturală.

Mierea este produsă de părintele din Glodeanu care a început această mică afacere de familie şi are mare nevoie de sprijin. Preotul Marian Tudor este preotul care are grijă de mai bine de trei ani de copiii fără posibilități din comunitatea pe care o păstorește, copiii din Glodeanu.

Un borcan mare de miere, de un kilogram costă 20 ron. În acest moment părintele oferă spre vânzare trei sortimente de miere, miere de tei, miere de salcâm cu păpădie şi miere de salcâm cu rapiţă.

Se pot face comenzi telefonice (0720281634, Marian Tudor), prin mail(mieredeglodeanu@gmail.com) sau pe facebook, printr-un mesaj.

Borcanele vor fi trimise prin poștă. Comanda minimă este de 40 de ron. Cu puţin noroc, weekendul viitor părintele va veni cu borcanele de miere într-o piaţă din Bucureşti. Vă anunţ când aflu toate detaliile. Dacă cunoaşteţi restaurante, ceainării sau supermarketuri interesate să comercializeze aceste produse vă rog să-mi dați de veste. Vă mulţumesc tuturor.

Vă rămân recunoascătoare şi dacă daţi informaţia mai departe.

Maria Coman i-a întins o mână de ajutor părintelui Marian Tudor. Ea organizează un concurs pentru toţi cei care vor face dovada comenzii de miere. Pentru mai multe detalii intraţi aici.

Pentru alte detalii îmi puteţi scrie pe mail: nicoletatintea@gmail.com

2 comentarii:

Anonim spunea...

sa va fie viata , precum mierea si Dumnezeu sa va aduca in preajma oameni cu suflete de miere

Anonim spunea...

Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilul meu.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe blogul umanitar:
http://dorintilica.blogspot.ro/ .
Va multumesc anticipat!
Va rog frumos sa-mi dati un raspuns daca puteti publica articolul de care v-am rugat la adresa de e-mail tilicamariana@yahoo.com