21 mai, 2007

La B(âr)logu meu

Gata! M-am hotărât! După o săptămână de conversaţii pe blogurile colegii m-am decis să deschid şi eu un "b(âr)log" pe net. Un bârlog unde să-mi invit prietenii, pentru a putea sta în linişte la taifas.

Sincer nu am mai scris demult. Imi amintesc insă de perioada adolescenţei când mă refugiam în camera mea, şi ascunsă în spatele unui manual scriam scrisori. Am tone de scrisori din perioada aceea, scrisori pe care le recitesc şi acum cu placere.

Nu ştiu ce voi scrie pe blog.

Trebuie să fac precizarea că iniţiativa poate să mă ţină o zi, o lună sau mai mult. Încă nu ştiu. Dar merită măcar să încerc. Dar atâta timp cât există vă spun...bine aţi venit pe blogul meu!

14 comentarii:

MariusaKe spunea...

Salut !
Cel mai important este, cred, ca ai avut initiativa! Sper sa te tina! In zilele astea in care multe din intiativele (publice sau private) sfarsesc ca baloane de sapun sau ca promisiuni neonorate cred ca e mare lucru sa te poti tine de la inceput pana la sfarsit (care sfarsit? indiferent..) de ceea ce ti-ai fixat! De planul tau!

Si chiar asa, care e planul tau? Ai unul? Te-ai tinut pana la capat de ultimul tau plan? E in curs de desfasurare? Ce te impiedica sa il desfasori/ finalizezi? Conditionari de timp, resurse fizice, materiale, emotionale...sau nimic din toate astea?
Rutina cotidiana ce zice? Ce parere are "ea" vizavi de planurile tale?
Hai ca abia astept sa mai vorbim..despre una, alta!

Nicoleta Țintea spunea...

Planul meu...Atatea planuri...
Nu stiu. Uneori sunt teribil de organizata si nu ma las pana nu duc la bun sfarsit ce am inceput.
Alteori sunt sovaielnica, si am senzatia ca ziua se repeta.

Cel mai rau imi pare ca in ultimii ani am impresia ca timpul curge rapid, ca nu mai am timp sa respir, sa ma bucur pe lucrurile marunte.

Adela Stan spunea...

Bravo! Te felicit pentru initiativa!Mi-as face si eu dar sunt prea lenesa.....
Pupici.

Nicoleta Țintea spunea...

Ei...si eu sunt lenesa.Dar sper sa ma tina totusi.Oricum eu te sfatuiesc sa-ti faci si tu, mai ales ca-ti place sa scrii despre film, despre actori, asa mai exersezi...Ce zici?

Unknown spunea...

Bravo tie, draga!
Sa aiba viata lunga b(ar)logul tau!
O urare asa, de la una care si/a propus solemn sa NU-si faca NICIODATA vreun blog. :-)

Nicoleta Țintea spunea...

Multumesc. Chiar daca nu-ti faci poti veni la noi in vizita oricand.....

Si oricum nu spune niciodata, niciodata:)

Asa am zis si io!!!:)

OANA DESPA spunea...

Bine ai venit in lumea celor care, mai nou, isi pierd noptile aiurea.

Nadina Campean spunea...

Bravo, nico! zicea un prieten de-al meu ca , mai nou, " daca nu ai blog, nu ai parte!"...ceva de genul asta. asa ca am intrat si noi in rand cu lumea, sa vedem cat ne tine! ideea ce provoaca dependenta si nus tiu daca asta e tocmai bine!

Nicoleta Țintea spunea...

Da....E ca o febra:)Ca atunci când s-a inventat messengerul....

Anonim spunea...

Nimeni si nimic sa nu te opreasca chiar daca viata te amageste ca poate fi ...altfel.Fii multumita de tine insati...si totul e ok.

Nicoleta Țintea spunea...

Cred ca multumit pe deplin nu poti fi niciodata. Nemultumirea e pentru mine chiar motivul care te ajuta sa mergi mai departe, in fiecare zi.

Alyin Adryang spunea...

Si noi care stim si emisiunile de succes ale adolescentei vom rememora din sufletul tau si nu doar actualitatea profana a suvoaielor de ,,stiri,,? :P asteptam gandurile tale aici in ,,intimitatea, virtuala

Nicoleta Țintea spunea...

Multumesc mult. Aceea a fost o perioada frumoasa. Faceam totul cu placere si era idealista.

Cred ca sufletul nu se schimba pe parcurs, dar o data cu maturizarea se inchide treptat.

Ma uit uneori la picturile mele si am impresia ca nu le-am facut eu. Barierele sufletesti ma impiedica acum sa mai creez.

Anonim spunea...

destul de dragut :)

Mircea