10 august, 2009

PLAYLIST

Mai e puţin şi e gata playlist-ul. Numai asta am făcut zilele trecute. Am ascultat muzică. Am scris, am şters de pe listă, iar am scris, iar am şters. Şi la sfârşit am realizat că mi-a ieşit un playlist cu muzică de club. Club A. Sau muzică de cluburi de drogaţi, că aşa le spun eu. Aici includ Fire Club sau Vama Veche. Cluburile studenţiei mele.
Nu am planificat aşa de la început dar numai piesele alea au trecut la audiţie. Şi aşa am regăsit piesele mele preferate. Acum sincer, pe listă am trecut mai multe piese rock. La unele am scris timid, în coloana din dreapta (spre dimineaţă). Până la urmă mă tem să nu fugă invitaţii. Eu una, dacă ar fi după mine nu aş pune muzică populară la nuntă. În fine. Am găsit vreo trei piese cu care sunt de acord. Doar trei. Pe restul să le găsească DJ-ul. Eu aprob. Cu condiţia să nu fie prea multe. În fine, ştiu teoria că lumea se distrează pe muzică populară. S-o distra. În fine. Fac şi eu un compromis.
Acum ştiu că trebuie să mai scot nişte piese pe ici pe colo. Că cică nu prea merg de nuntă. O să-i trimit DJ-ului lista, să văd cum reacţionează. Poate totuşi îl conving să lase Nirvana cu My girl sau măcar The man who sold the world....E deplasat??? Adică ce, vouă nu vă plac piesele astea???? Nu la nuntă???? Îhmmmm....Poate Pink Floyd, atunci. The wall. Aha. Nici asta nu merge? Uff.
PS. Nu vă speriaţi. Era doar un test. Am pus de toate pentru toţi. Şi piese româneşti, şi ceva latino şi muuultă muzică veche. Eu sper ca va ieşi bine. Şi poate totuşi spre dimineaţă merge şi o Nirvana.

9 comentarii:

Gaby Stanescu spunea...

Buna dimineata Nicoleta:)

La nunta sa merge de obicei sa se danseze! Pot sa sugerez Nirvana si Pink Floyd a doua zi la zama acra?:)
Oricum sunt sigura ca o sa ai o nunta frumoasa dupa cat ai planuit-o. Iti doresc sa te poti bucura de ea si sa fii ochi de vultur critic, ci o mireasa fericita ca se casatoreste cu barbatul vietii ei:) Te pup din Sibiu, Gaby

La Fille Aux Yeux Vert spunea...

ai uitat de the cure - "close to me" și reamonn cu "supergirl", sau și astea-s deplasate???? :P
mă rog! ideea este că eu sigur voi dansa pe ele, nush ce-o să facem cu lore, însă!
nu poți să bagi și o beyonce, ceva... sau un t-pain?

Nicoleta Țintea spunea...

@Gaby

Sincer eu dansez la greu pe Nirvana....Sunt piesele mele de rezistenţă şi de multe ori am vrut să i le servesc la maximum vecinei mele Ţăţi, manelista...Dar decentă cum sunt am preferat să le ascult numai pentru mine în surdină...

Oricum nu am renunţat la ideea de a mă îmbrăca în mireasă şi de a merge aşa, cu prietenele într-un club...În fine voi vorbi cu DJ-ul să testeze atmosfera...

Şi eu sper să mă pot bucura de eveniment.Într-un fel pregătirile sunt pe sfârşite, nu prea mai am mare lucru de făcut şi încep deja să mă bucur. Mă bucur că vor fi cei dragi alături de mine, mă bucur pentru taina căsătoriei pe care o voi cunoaşte în Casa Domnului, mă bucur pentru toate gândurile bune pe care le primesc...

Ar fi o idee şi asta cu zama acră dar am programat masa de a doua zi la un restaurant tradiţional de cartier şi nu cred că au aşa ceva în repertoriu :)))

@Mire

Sper că îţi dai seama că Supergirl e cap de listă, nu? Păi nu voi eu în noaptea aia Supergirl??????

Ne ocupăm şi de Lore, nu-i problemă. Găsim ceva şi pentru gusturile ei...

Nicoleta Țintea spunea...

@Mire

Şi apropo, până trimit lista
DJ-ului poate îmi mai dai şi tu două, trei idei că ştiu că tu ai o bună cultură muzicală...Ce zici?

La Fille Aux Yeux Vert spunea...

câteva clasice:
Billy Idol - White Wedding
Ben King - Stand By Me
Cat Stevens - Love is in the air
Big Mountain - Baby I love your way
Dee Lite - Groove is in your heart
Opus - Live Is Life
Right Said Fred - I'm too sexy
Tina Turner - Simply The Best
UB 40 - Kingston Town
Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody
Abba - Dancing Queen
Alphaville - Big in Japan
Baccara - Yes sir I Can Boogie
Bananarama - I'm your Venus
Bangles - Walk Like An Egyptian
Bee Gees - Stayin' Alive
C.C Catch - Cause you are young
Irene Cara - What A Feeling
Cyndi Lauper - Girls just wanna have fun
Eagles - Hotel California
Gloria Stefan - Conga
Erasure - Love to hate you (mi-amintește de perioada Stuff)
Joan Jett - I Love Rock n Roll
Europe - The final countdown
Flaco - Rock Me Amadeus
Pat Benatar - Love Is a Battlefield
Nancy Sinatra - These Boots Are Made For Walking
Ritchie Valens - La Bamba
George Harrison - Got my mind set on you
Ricchi E Poveri - Sara Perche Ti Amo
Soft Cell - Tainted Love
Van Hallen - Jump
și evident, Village People - Y.M.C.A
nu uita michael jackson cu "beat it", "thriller" sau "billie jean".
poate, totuși, reușești să sari peste "macarena" și "meneaito"!

Adela Stan spunea...

Of, si noi facusesm o lista luuunga cu melodiile preferate dar din o suta si ceva, DJ-ul (care taie si spanzura, adica e seful ca doar de aia l-ai angajat! are si el orgoliul lui de specialist!)a lasat vreo...trei...:((. Adevarul e ca numai de nunta nu erau piesele alese de noi. Doua rugaminti am (chiar daca o sa stau putin din cauza de copil ca sa zic asa)se poate putin Gipsy Kings? Si a doua - sa nu-l lasi pe DJ sa puna Dansul pinguinului - o oribilitate care se baga la toate nuntile, botezurile, cumetriile mai nou. E horror! Cauta-l pe youtube sa vezi! E must have-ul sindrofiilor de acum, a inlocuit Meneaito, Macarena si Brasoveanca! Sa nu fii stresata, sa te bucuri de fiecare clipa! O sa iasa superb la cat suflet ai pus in treaba asta!

Nicoleta Țintea spunea...

@Mire

Bune idei. Unele erau deja pe listă, altele nu. De abia aştept să ajung acasă să completez.

@Adeluta

Da. De asta mi-e frica. Ii voi trimite lista din timp. Pai daca ma supar la nunta trimit un intrus la butoane. Cu LISTA MEA. Hmmmm ce zici????

Şi clar, fără pinguin!!!!

Adela Stan spunea...

Fetelor, pe bune, piesele astea sunt superbe, si printre preferatele mele categoric dar nu sunt pentru nunta!!! Serios! Sunt sa le asculti in masina, acasa, intr-o seara "oldies but goldies" intr-un club dar nu la nunta. Eu zic sa lasi DJ-ul sa-si faca treaba, sa-i impui anumite lucruri de genul interzis manelelor dar nu sa mergi cu lista de preferinte...personale. Gandeste-te ca nici 10 % din cei prezenti nu-ti vor impartasi preferintele. Asculta-le in luna de miere, asta da!

Nicoleta Țintea spunea...

@Adeluta

Hmmmm...Nu stiu ce sa spun...Eu am facut deja lista...Vreo 100 si ceva de piese. Stiluri diferite. las si la latitudine Dj, normal. Doar el trebuie sa simta nunta. Adică să nu pună ceva lent când lumea are chef de zbânţuială....

Dar eu cred că multe dintre piesele vechi plac oricui. Şi oricum sunt dansabile.

PS. Chiar şi piesele de la Nirvana pe care le-am scos de pe listă :))