26 octombrie, 2011

Ajutaţi-l pe Sebastian să ajungă la lumină



Sebastian are 3 ani. E un copil dulce, blond care poartă la o vârstă atât de fragedă o povară imensă pe umeri. Sebastian va fi ORB. Numai simplul cuvânt mi se pare apăsător. O vocală şi două consoane seci, care s-ar lovi brutal de pereţii oricărei încăperi în care există ecou. O încăpere pe care o văd rece şi întunecată. Pentru că într-un fel, ORB înseamnă prizonier. Prizonier într-o lume fără lumină și implicit, şanse mai mici de-a te descurca singur, în lume.

Sebastian va fi ORB, numai dacă noi nu vom simţi nimic când îi privim fotografia. Dacă simţim, cu siguranţă vom face ceva pentru a contribui la drumul care-l va duce pe Sebastian spre lumină. Sau spre o luminiţă.

Născut prematur, Sebastian suferă de retinopatie de maturitate, o boală care determină dezlipirea retinei şi apoi orbirea. Un ochişor nu mai poate fi salvat. Pentru celălalt există însă o şansă. Sebastian trebuie să fie operat de urgenţă în Detroit. Operaţia costă însă 20.000 euro, o sumă imensă pentru o familie cu patru persoane şi un singur venit.

Dacă doriţi să-l sprijiniţi pe Sebastian există două conturi deschise pe numele tatălui său, Colgiu Nedelcu, la BRD, sucursala Colentina:

- în lei: RO70BRDE426SV33106774450
- în euro: RO63BRDE426SV47142594260

Cei care vor să afle mai multe informaţii pot lua legătura cu familia Colgiu la numărul de telefon: 0766.71.52.64.

Mai multe detalii găsiți și pe blogul lui Sebastian.

Vă mulțumesc!

Niciun comentariu: