26 iulie, 2008

Prima săptămână

Cred că m-am mai obişnuit cu dieta, dar stări de nervi şi de slăbiciune am în continuare. Nu ştiu dacă aş putea s-o numesc chiar ameţeală, dar parcă nu îmi simt mintea limpede iar dacă dau din cap, ameţesc.
Poate că e normal să mă simt aşa. M-am mai obişnuit şi cu starea de foame permanentă. Nu e o foame nebună, e mai mult o stare de agitaţie în stomac.
Aseară mă simţeam ca un balon în ciuda faptului că nu am mâncat mai nimic. De fapt am mâncat aceleaşi alimente pe care le mânânc în fiecare zi. Cred că asta mi se pare cel mai enervant - să mânânc aceleaşi chestii fade şi lipsite de gust.
Recunosc că, pentru mine, hrana e una dintre plăcerile vieţii. Îmi place să mănânc cu poftă iar acum sunt în impas. Mănânc fără tragere de inimă, puiul e o corvoadă iar brânza mozarella va fi înlăturată din meniul meu, după terminarea dietei, cu siguranţă, pentru mult timp.
Ceva mai multă bucurie îmi aduc fructele. O dată cu ele apar şi durerile de stomac. Şi iaurtul de seară e destul de ok. Dar nu tolerez decât iaurtul de băut. Atât.
În rest apă. Valuri de apă plată. Am motiv să mă ridic de la calculator, umplu cana, o beau şi iar fac drumul până la aparat.
Cam asta ar fi prima săptămână. Rezultatele sunt slabe deocamdată iar concediul "all inclusive" sună deocamdată ca o puternică o ameninţare. Îi anunţ de pe acum pe toţi cei pe care îi voi vizita în concediu să nu mă ispitească cu bunătăţi culinare.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ei!!!nu exista reteta de slabit bazata strict pe regim alimentar.daca nu implici si efortul fizic in ecuatie rezultatul va fi minim si in plus vei avea destul de des stari de nervi,ameteala,anemii si destul de posibil si alte afectiuni medicale.principala cale de a ajunge la o forma fizica buna este sa practici un sport;mergi la sala,alearga,tenis,inotul,karate,boxul...orice forma de miscare prin care se arde surplusul caloric este binevenita si foarte benefica pentru trup si spirit!!!
parerea mea!!!
kaiser shoze!!!

Nicoleta Țintea spunea...

Da. Stiu dar eu sunt lenesa la capitolul sport.

Asa sunt eu.