08 august, 2009

AMR o lună şi 4 zile

Pentru moment am îngheţat căutările. Pregătirile febrile. Şi modificările. M-am bucurat de o mică vacanţă într-ale pregătirilor pentru MARELE EVENIMENT.
Nu am mai făcut aproape nimic. E drept am o mică strângere de inimă că pantofii mei de rezervă nu vor ajunge la timp din Argentina dar mă gândesc că încă nu e cazul să intru în panică.
Am reuşit să modific sandalele pentru cununie comandate de pe http://www.comenzipantofi.ro/ şi chiar am găsit înţelegere la cei care se ocupă cu acest magazin (on line şi nu numai). Aşa că îi recomand cu căldură.
Eram aşa, cam adormită, dar astăzi o colegă m-a întrebat când dau invitaţiile pentru că e cam târziu... M-am uitat în calendar şi aşa am realizat cât de puţin mai este. Asta înseamnă că luni e 10 august. Adică că mai e o lună. Şi eu nu am dat cea mai mare parte a invitaţiilor.
Acum mă gândesc că totul a trecut de fapt foarte repede şi realizez că într-un fel, fiecare lucru pe care l-am ales are povestea lui. Pentru că fiecare mărunţiş a fost îndelung căutat, ales, comparat ...
Culmea e că dintr-o dată, prefer să amân tot ceea ce am de făcut. Aş vrea să simt mai bine timpul, clipele şi mi-e teamă că noaptea NOASTRĂ ne va aluneca repede printre degete, ca o poveste frumoasă.
Aştept ZIUA dar îmi doresc să am puterea să îmi amintesc fiecare clipă. Fiecare strângere de mână. Fiecare îmbrăţişare. Fiecare dans.
PS. Apropo de dans. Mă doare tot mai rău un picior. Am varice. Am luat totuşi măsuri şi fac tratament şi sper ca pe 12 septembrie să fiu în formă pentru MAREA DĂNŢUIALĂ.

2 comentarii:

Adela Stan spunea...

Pai da odata invitatiile alea ca se....topesc!

Nicoleta Țintea spunea...

Gata....Astăzi le împart... Nu se topesc că le-am ţinut la frigi :))))