Mi-a plăcut dintotdeauna scorţişoara. Dar în ultima perioadă pasiunea a devenit aproape nebună. Îmi pun scorţişoară şi în ceai şi beau mai multă cafea doar pentru a avea motiv să simt mai des savoarea prafului cărămiziu.
Visez la momentul în care îmi voi cumpăra un expresor şi îmi voi face cafele lungi, cu spumă şi inimioare din scorţişoară.
Deocamdată mă mulţumesc cu cafeaua la filtru pe care presar condimentul minunat.
De curând am citit că poţi slăbi dacă bei dimineaţa şi seara, un fel de ceai, făcut din miere şi scorţişoară. Nu prea înţeleg cum ai putea slăbi cu ceva aşa de dulce ca mierea, dar merită să încerc. Că tot sunt în război cu DOMNUL CÂNTAR.
4 comentarii:
Subscriu! Cafea cu spuma de lapte si inimioare de scortisoara? Nu ai gusturi rele:)
Vezi? Am ramas cu inimioarele in cap!!!!
Dar se rezolva pana la anul!!!
Tu ai vazut "smecheria" asta intr-o reclama! Eu asociez scortisoara cu vinul fiert si sarbatorile de iarna.
Nu. Am gasit pe net. Si de ieri pun in aplicare.
Mi se pare cam dulce mierea...dar oricum in loc sa bei niste balarii nasoale, mierea cu scortisoara e chiar parfum...
Trimiteți un comentariu